Wednesday, September 28, 2005

Bra dag

Bakte brød i dag, så jeg er fornøyd! Skulle hatt mer gjær i, for det hevet seg ikke nok, men alt som ikke smaker søtt er bra.

Tirsdager er værst, med tanke på timer. Har timer fra 08.30 - 09.45, og så fra 20.15 - 22.45. Jepp, heeelt normalt, det... Det er kjipt jeg alltid er så trett på tirsdagskveldene, for det er historie, og det er så masse info stappet inn i de timene, at jeg ikke skjønner hvordan jeg skal overleve. Men han læreren er så morsom, at det holder meg i alle fall våken. Som feks i dag, da en elev spurte om hvorfor "the people in the colonies had such a hard-on against the British?" (dette er forresten tidlig amerikans historie), da svarte læreren "wellm, I suppose it could be an affect of Viagra...those things last up to 4 hours!" :D Og da en elev begynte å hoste fælt sa han "Ray, don't you die on me now, I don't want any casualties (dødsfall) in my class, and submit a report to the committee!". Morsom fyr... :)

Og så fikk jeg sett litt Futurama i kveld, var bortom hos Marianne med bollen jeg lånte for å lage brød, og så var det på TV. Ikke nøye at jeg har sett alle episoder, de er fortsatt verdt å se. Dessuten var det episoden under vann, hvor Fry skal pakke med seg luft i kofferten :D (Om ikke alle husker det, så gjør nok Vesla det ;))

Meeen...nå må jeg gjøre litt lekser (les: føre inn timenotater) før jeg stuper til køys. Skal på kino i morgen, vi skal se Corpse Bride, den nyeste fra han som bl.a. har laget Edvard Saksehånd og The Nightmare Before Christmas. *glede seg*

0 Comments:

Post a Comment

<< Home